623 851 285

FORINT TÁMOGATÁS

 

Projekt neve:

Technológia-fejlesztés megvalósítása a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.-nél a kapacitásnövelés és a termékpaletta bővítése érdekében

Projekt leírása:

A Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. folyamatos fejlesztéseket hajt végre annak érdekében, hogy piaci pozícióját megerősítse, partnerei igényeit a legmagasabb színvonalon teljesíthesse. A cég beruházási terveinek következő lépcsőfokát valósítja meg az újonnan elnyert támogatás segítségével.

A gyártó tevékenység kibocsátási volumene, valamint a termékpaletta bővítése és új alkalmazások bevezetése érdekében különféle, csúcstechnológiával ellátott gyártósorokat, gépeket szerez be a vállalkozás. A pályázat keretében beszerzésre kerülő berendezésekről lekerülő termékek vevői között számos nagy autóipari vállalat megtalálható, úgy mint a ZF, a Renault, a Mobis, a Daimler, a Jtek, a TKP, vagy a PSA.

A termelő kapacitás bővülése mellett sor kerül a humán-erőforrás állományának növelésére is, így a projekt részeként 25 új munkavállaló felvétele is megvalósul.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.
8200 Veszprém, Piramis u. 1.
Tel: 88 540 540
Web: www.valeo.hu
E-mail: info@valeo.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Nemzetgazdasági Minisztérium – Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság

1139 Budapest, Váci út 83.
(Center Point 2. Irodaház)
Web: www.magzrt.hu

További információ:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága

Új Széchenyi Terv

Közreműködő Szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium – Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság