Hol tanultál és milyen pozíciót töltesz most be?
A Pannon Egyetem Műszaki menedzser szakán végeztem, jelenleg P0 Site Projekt Manager pozíciót töltök be, a széria termékekért felelős Project Managerek vezetőjeként.
Mik a legizgalmasabb feladataid a mindennapi munkád során?
A vevői megelégedettség, vagy ahogy mi mondjuk, a customer intimacy fenntartása, a komplex technikai problémák kezelése és megoldása, ami folyamatosan fejleszti az ember tudását és gondolkodásmódját. Multi-stite-os projektek kezelése és ebből adódóan a különböző nemzetek és munkakultúrák megismerése, illetve az egyik legnagyobb kihívás maga a projekt csapat támogatása, kompetenciáik fejlesztése.
Mik azok a feladatok /kihívások, amik iránt igazán tudsz lelkesedni?
Főleg az új projektek izgalmasak a számomra, ahol egy komplexebb problémát kell megoldani, mint amilyen egy új design bevezetése. Itt a beszállítóktól egészen a vevőig menedzselni kell a különböző folyamatokat, beleértve akár egy komolyabb gyártósori módosítást is. Minden feladat különböző, nincsenek sablon megoldások, talán emiatt izgalmas ez a munkakör.
Milyen képességekre, hozzáállásra, tudásra van szükség ahhoz, hogy a munkádban sikeres légy?
Türelem, magabiztosság, precizitás, kiemelkedő kommunikásiós készség, és magas fokú flexibilitás. Ez egy kimondottan turbulens iparág, és mivel direktben az összes nagy OEM beszállíója vagyunk, a problémákra azonnali reakciók szükségesek, ami megköveteli a magas fokú stressztűrést.
Mi az, amire a leginkább büszke vagy a munkádban, amióta a Valeonál dolgozol?
Két dolgot tudnék kiemelni:
1. A csapatom
2. Talán egy esemény, amikor meghívtak a Renault fejlesztő központba egy top management meetingre, ahol tíz percet kaptam az egyik projektem prezentálására.
Hogy érzed magad a Valeonál?
Köszönöm jól, néha mintha egy hullámvasúton ülnék, de egy ilyen multinacionális környezetben ez szerintem normális.
Miért ajánlanád a Valeot másoknak?
Multinacionális környezetnek köszönöhetően rengeteg tapasztalatot lehet szerezni, beleértem a vállalaton belüli külföldi munkalahetőséget is, illetve pozíciótól függően közeli kapcsolatba kerülhet a munkavállaló a világ legnagyobb autógyáraival.

Gyere, dolgozz velünk!