TAMÁS – LÉTESÍTMÉNY – ÉS KARBANTARTÁS VEZETŐ

Hogy kerültél a Valeohoz?
A már meglévő autóipari mérnökségvezetői tapasztalatomnak köszönhetően kerestek meg az ajánlattal.
Hol tanultál és milyen pozíciót töltesz most be?
Viillamosmérnökként végeztem a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, jelenleg Karbantartás Vezető poziciót látok el, ide értve a gépkarbantartást, épület üzemeltetést és új épülettel kapcsolatos beruházást is.
Mik a legizgalmasabb feladataid a mindennapi munkád során?
Mindkét területemen vannak édekes feladatok, kihivások. Az új, 22. 000 m2 -es multifunkciós épületünk tervezésének és kivitelezésének és berendezésének managementje legalább olyan érdekes, mint a karbantartás vonalon a folyamatosan beérkező új gyártósorok integrálása, a felfutó gyártás támogatás és a jelentősen növekvő csoportunk vezetése.
Milyen képességekre, hozzáállásra, tudásra van szükség ahhoz, hogy a munkádban sikeres légy?
A munkám megköveteli a rendszerszintű gondolkodást és a gyors döntéshozatalt.
Mi az, amire a leginkább büszke vagy a munkádban, amióta a Valeonál dolgozol?
A multifunkciós csarnokot mind időtervben, mind költségben az eredeti terveknek megfelelően épitjük, ami a jelenlegi iparági környezetben csodával határos, illetve a karbantartáson 3 éve csak bővül a csoport, úgy hogy senki sem hagyta el a csapatot.
Hogy érzed magad a Valeonál?
Jól :-)
Miért ajánlanád a Valeot másoknak?
Egy dinamikus fejlődő és változó környezetben minden nap új kihivásokkal, feladatokkal, s igy tanulási, fejlődési lehetőséggel találkozom. Aki ilyen feltételek mellett szeret dolgozni, annak ezek a tényezők folyamatosan és komoly motivációt adnak.

Gyere, dolgozz velünk!