Hogy kerültél a Valeohoz?
2017. novemberében volt 10 éve (ebből 2,5 év GYES/GYED), hogy a Valeohoz kerültem munkatárs ajánlás révén. Egy korábbi felettesem a Valeohoz került és beajánlott a vállalathoz. Akkoriban egy olyan helyi vállalatnál dolgoztam logisztikusként, amelyik leszállóágba került, ezért kaptam a lehetőségen, hogy csatlakozzam a Valeohoz, amelynek nagyon jó híre volt, és kihívás volt számomra, hogy a csapatba bekerüljek.
Hol tanultál és milyen pozíciót töltesz most be?
A Pannon Egyetem szereztem alap közgazdász diplomát, majd GYES alatt az egyetemi fokozatot is megszereztem logisztika szakirányon. Jelenleg Launch Managerként tevékenykedem.
Mik a legizgalmasabb feladataid a mindennapi munkád során?
Jelenleg egy olyan Cobot (Collaborative Robot) telepítésén dolgozunk, amilyen a veszprémi Valeoban még nincs üzemben. Szeretem azt látni, ahogy összeáll a koncepció és végül egy jó működő, hasznos dolgot hozunk létre. Az egyik legnagyobb elismerés az, ha a vevő elégedetten távozik az auditot, látogatást követően.
Mik azok a feladatok /kihívások, amik iránt igazán tudsz lelkesedni?
Szeretek valami egészen új dologba is belevágni, mint egy launch project - akár a kamera gyártás telepítése vagy Cobotok bevezetése - de a mindennapi kis sikerélmények is kellenek ahhoz, hogy jól érezzem magam.
Milyen képességekre, hozzáállásra, tudásra van szükség ahhoz, hogy a munkádban sikeres légy?
Úgy gondolom, hogy a kitartás és a csapatmunka elengedhetetlen a munkában, ugyanakkor határozottságra is szükség van ahhoz, hogy a csapat, akivel együtt dolgozom, elérje céljait.
Mi az, amire a leginkább büszke vagy a munkádban, amióta a Valeonál dolgozol?
Talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy bele merek vágni új dolgokba és merek élni a lehetőségekkel, amiket a Valeo kínált nekem ebben a 10 évben. Ezáltal sikerülhetett a Camera gyártás sikereses bevezetése is.
Hogy érzed magad a Valeonál?
Minden nap a már jól ismert arcok köszönnek rám a folyosón, az étkezőben, a termelésben, ami jó érzéssel tölt el. Tudom, hogy számíthatok a kollégáimra a problémák megoldásában, és fontos a kisebb-nagyobb sikerek megünneplése is, amire szintén lehetőség nyílik.
Miért ajánlanád a Valeot másoknak?
A Valeo folyamatosan bővül, növekszik, új termékek és technológiák bevezetésére törekszik, amivel igyekszik a régióban is élen járni. Ezáltal biztos, hosszú távú munkalehetőséget tud mindazoknak biztosítani, akik szeretnek maguknak és másoknak bizonyítani és akár új pozícióban kipróbálni magukat.

Gyere, dolgozz velünk!