Hogy kerültél a Valeohoz?
Ismerősöktől sok jót hallottam a Valeo-ról, így megpályáztam a toborzási specialista pozíciót, és egy hónap múlva már itt is találtam magam.
Hol tanultál és milyen pozíciót töltesz most be?
A Szent István Egyetem emberi erőforrások alapszakán végeztem 2015-ben. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, így a HR tűnt a legjobb választásnak. Jelenleg is toborzás kiválasztással foglalkozom.
Mik a legizgalmasabb feladataid a mindennapi munkád során?
A szakmai vezetőkkel karöltve megtalálni a leendő kollégákat. Imádok emberekkel beszélgetni, igyekszem a szakmai szempontok mellett az "emberi" oldalt is figyelembe venni, a csoportmunkát vagy éppen a határozottságot, melyik pozíciónál mi a hangsúlyosabb.
Mik azok a feladatok /kihívások, amik iránt igazán tudsz lelkesedni?
Leginkább az motivál, amikor az általam felvett kollegákat látom, hogy mennyire jól végzik munkájukat, illetve, hogy jól érzik magukat nálunk. Számomra ez a legnagyobb elismerés.
Milyen képességekre, hozzáállásra, tudásra van szükség ahhoz, hogy a munkádban sikeres légy?
HR-esként a legfontosabb, hogy bizalommal fordulhassanak hozzám, így a pozitív hozzáállás, a mosolygós jellem segít leginkább. Emellett a pörgős személyiség is elengedhetetlen, hiszen a napi 5-8 interjú mellett nincs idő unatkozni.
Mi az, amire a leginkább büszke vagy a munkádban, amióta a Valeonál dolgozol?
A sok új belépőre vagyok legbüszkébb, akik az én segítségemmel kerültek a Valeo csapatába.
Hogy érzed magad a Valeonál?
A szakmai fejlődés mellett egy nagyon jó csapat tagja lehetek. A feladatok egyértelműek, hagynak önállóan dolgozni, mégis, ha szükséges megkapom a támogatást. Számomra ilyen az ideális munkahely!
Miért ajánlanád a Valeot másoknak?
Szakmai fejlődés, jó csapat és előrelépési lehetőség egy innovatív, biztos háttérrel rendelkező cégnél, ahol az emberi tényezőre fektetik a legnagyobb hangsúlyt. Szerintem ebben rejlik a Valeo titka. :)

Gyere, dolgozz velünk!