Hogy kerültél a Valeohoz?
A Valeo úgynevezett Munkatárs ajánlási programján keresztül kerültem a Valeohoz. Karrier és fizetés tekintetében is előrelépés volt, hogy szerencsét próbáltam Veszprémben a Valeo- nál, és itt megtaláltam a számításom.
Hol tanultál és milyen pozíciót töltesz most be?
Győrben a Széchenyi István Egyetemen tanultam és jelenleg a Valeo ESD koordinátori pozícióját töltöm be.
Mik a legizgalmasabb feladataid a mindennapi munkád során?
Azok a feladatok állnak hozzám a legközelebb, ahol problémákat kell megoldani. Szeretem a problémakezelés kreatív részét, majd az ezzel járó beszerzési, telepítési folyamatokat, vagyis egy projektet a kezdetektől a sikeres lezárásig végigvinni.
Mik azok a feladatok /kihívások, amik iránt igazán tudsz lelkesedni?
A kreatív feladatokat szeretem, ahol nem a monoton, admisztratív teendők vannak túlsúlyban, hanem a probléma mély megismerése és hatékony megoldása a cél.
Milyen képességekre, hozzáállásra, tudásra van szükség ahhoz, hogy a munkádban sikeres légy?
A gyakorlatiasság, problémafelismerés, döntésképesség, mint emberi tényezők, és szakmához kapcsolódó elméleti ismeretek megléte elengedhetetlen, akárcsak az angol nyelv ismerte.
Mi az, amire a leginkább büszke vagy a munkádban, amióta a Valeonál dolgozol?
Nehéz egy dolgot kiemelni, a teljes folymatra vagyok a legbüszkébb, amit az ESD védelem keretében kialakítottam a technikusom segítségével. Gondolok itt a gyártósorok ESD felülvizsgálatainak nyomonkövetésére, az egyedi igények kiszolgálására.
Hogy érzed magad a Valeonál?
Nagyon jól érzem magam ebben a közegben. A csoportunkban nagyon jó a légkör és a hangulat. A csoportvezetőnk is rendkívül emberséges, ennek is köszönhetően gyári szinten nálunk a legalacsonyabb a fluktuáció. Az elmúlt négy évben a csapatunkból csupán egy-két kolléga távozott.
Miért ajánlanád a Valeot másoknak?
Azoknak ajánlanám, akik szeretnének szabad kezet kapni a munkájukban, és emberileg és szakmailag is fejlődésre vágynak, továbbá nem ijednek meg attól, ha nem fogják a kezüket, miközben teszik a dolgukat.

Gyere, dolgozz velünk!