BÜSZKESÉGEINK

Örömmel jelenthetjük be, hogy a veszprémi Valeo 2019-ben megszakítás nélkül, immáron 8. alkalommal nyerte el a legjobb munkahelynek járó Top Employer elismerést.


A felmérést végző Top Employer intézet kutatásait számos munkaadói és munkavállalói feltétel vizsgálatával végzi szerte a világon. Örömünkre szolgál, hogy cégünk egyike lehet azon szervezeteknek, akiknek ezt az exkluzív díjat ismét odaítélték. A Top employers Institute átfogó, független felméréséből kiderül, hogy vállalatunk más nagyvállalatokkal összehasonlítva rendkívül jó feltételeket biztosít munkatársai számára, a szervezet minden szintjén gondozza és fejleszti a tehetségeket, és élen jár az alkalmazottak megfelelő munkakörnyezetének kialakításában, mivel folyamatosan a foglalkoztatási gyakorlatok optimalizálására és fejlesztésére törekszik.

Megtiszteltetés, hogy évről-évre a legjobbak közé tartozhatunk, de amire igazán büszkék vagyunk, azok a munkatársaink, akik lehetővé tették e rangos elismerés elnyerését! Ez a díj mindannyiunké, akik a Valeot alkotjuk. A mi ötleteink, a mi elszántságunk, az egymás iránt tanúsított megbecsülésünk, kitartásunk és munkánk szenvedélyes szeretetének gyümölcse.

KÖSZÖNJÜK!
Mit tettünk azért, hogy ezt a díjat megkapjuk?
Egy szigorú és független felmérésben - összesen 9 területen - a tehetséggondozásra, munkaerő tervezésre, az új munkatársak integrálására, a képzésekre, a teljesítménymenedzsmentre, a vezetőfejlesztésre, a karrier - és utánpótlás menedzsmentre, a juttatásokra és vállalati kultúrára vonatkozóan adtunk számot stratégiánkról, folyamatainkról, továbbá arról, hogy hogyan mérjük ezen elemek hatékonyságát.
Milyen szempontok alapján történik az értékelés?
Egy 100 kérdésből álló kérdőívre adott válaszainkat értékelik, melynek során többek között összehasonlítják azokat az előző években adott válaszainkkal, a változásokat pedig ellenőrzi. Az ellenőrzés során objektív dokumentumokkal kell bizonyítanunk a változtatások végrehajtásának hatékonyságát. Ezen túlmenően más vállalatokkal is összehasonlítanak bennünket, különösen azokon a területeken, ahol az eredményeink jobbak másokénál. A tanúsítási folyamatot követően a vállalatot egy független fél is ellenőrzi. A tanúsítás megszerzésének feltétele egy minimum pontszám elérése. Minden évben akadnak olyan vállalatok az indulók között, akik ennek nem tudnak eleget tenni és így nem részesülnek díjazásban.
Mik az előnyei a Top Employer díjnak más elismerésekkel szemben?
A legjobb munkáltatók rendelkeznek valamilyen tanúsítvánnyal. Ezek közül a Top Employer egy világszerte elfogadott és elismert díj, a Valeonak pedig célja, hogy minél több gyára büszkélkedhessen egy egységes elismeréssel. A tanúsítás során módunk van összehasonlítani saját módszereinket másokéval és megoszthatjuk egymással a leginkább bevált gyakorlatokat, melyekből mindenki csak profitál.További elismeréseink:

Pannon Egyetem Kutatás-Fejlesztési és Innovációs Díj
JLRQ
GM Supplier Quality Excellence Award
PSA Best Practice Recognition