BÜSZKESÉGEINK

A Valeo 2018-ban is, immáron 7. alkalommal nyerte el a legjobb munkahelynek járó rangos, Top employer elismerést. A díjat odaítélő intézet kutatásait számos munkaadói és munkavállalói feltétel vizsgálatával végzi világszerte. Ennek eredményeképpen a Valeo 2018-ban 24 országban,- köztük Magyarországon is kiérdemelte a legjobb munkahelynek járó címet.

Köszönjük minden munkatársunknak, hogy 2018-ban is elnyerhettük ezt a nívós elismerést.
Mit tettünk azért, hogy ezt a díjat megkapjuk?
Egy szigorú és független felmérésben - összesen 9 területen - a tehetséggondozásra, munkaerő tervezésre, az új munkatársak integrálására, a képzésekre, a teljesítménymenedzsmentre, a vezetőfejlesztésre, a karrier - és utánpótlás menedzsmentre, a juttatásokra és vállalati kultúrára vonatkozóan adtunk számot stratégiánkról, folyamatainkról, továbbá arról, hogy hogyan mérjük ezen elemek hatékonyságát.
Milyen szempontok alapján történik az értékelés?
Egy 100 kérdésből álló kérdőívre adott válaszainkat értékelik, melynek során többek között összehasonlítják azokat az előző években adott válaszainkkal, a változásokat pedig ellenőrzi. Az ellenőrzés során objektív dokumentumokkal kell bizonyítanunk a változtatások végrehajtásának hatékonyságát. Ezen túlmenően más vállalatokkal is összehasonlítanak bennünket, különösen azokon a területeken, ahol az eredményeink jobbak másokénál. A tanúsítási folyamatot követően a vállalatot egy független fél is ellenőrzi. A tanúsítás megszerzésének feltétele egy minimum pontszám elérése. Minden évben akadnak olyan vállalatok az indulók között, akik ennek nem tudnak eleget tenni és így nem részesülnek díjazásban.
Mik az előnyei a Top Employer díjnak más elismerésekkel szemben?
A legjobb munkáltatók rendelkeznek valamilyen tanúsítvánnyal. Ezek közül a Top Employer egy világszerte elfogadott és elismert díj, a Valeonak pedig célja, hogy minél több gyára büszkélkedhessen egy egységes elismeréssel. A tanúsítás során módunk van összehasonlítani saját módszereinket másokéval és megoszthatjuk egymással a leginkább bevált gyakorlatokat, melyekből mindenki csak profitál.További elismeréseink:

Pannon Egyetem Kutatás-Fejlesztési és Innovációs Díj
JLRQ
GM Supplier Quality Excellence Award
PSA Best Practice Recognition